Какво може да очакваме от Victoria’s Secret 2015 Show!?

Ежегодното ревю на модния гигант Victoria’s Secret е едно от най-очакваните събития всяка година! Тогава на един единствен подиум се събират най-красивите, елегантни, нежни и стилни дами, които поставят ангелските си крила и ни повеждат през света на луксозното бельо. Всяка година колекциите на бранда стават все по-зрелищни, пищни и изумителни. Подозираме, че и този път отново няма да бъдем разочаровани!

Ревюто ще се проведе в Ню Йорк и ще бъде особено специално, защото бележи 20-тата годишнина на компанията за луксозно бельо. За това може и да предположим, че всичко ще бъде двойно по-бляскаво, шумно, зрелищно и пищно! Освен това ни предстои да видим 10-те нови супер модели, които подписаха своите договори с Victoria’s Secret и тази година за първи път ще сложат ангелските си крила. На шоуто  предстои да видим и няколко страхотни изпълнители! Честта да озвучават ревюто се пада на суперзвезди като Рияна, Селена Гомез и The Weeknd! За Рияна това е второ представяне по време на ревю на бранда, след като по време на шоуто през 2012 година също взе участие. От друга страна, Селена Гомез и The Weeknd ще се качат на бляскавия подиум на Victoria’s Secret за първи път, който обаче без съмнение ще бъде запомнящ се!

Само преди няколко дни се появи и скица на първия известен костюм, който ще бъде представен по време на шоуто! The Portrait of an Angel се появява точно на време, за да разпали любопитството ни и да ни предизвика с интересната си линия и видима пищност и блясък! Интересно е коя ли ще бъде красавицата, която ще има честта да го облече? Макар и да сме убедени, че хилядите кристали и скъпоценни камъни, използвани за създаването му, както и крилата от паунови пера, биха изглеждали чудесно върху всяка от тях!

Всяка седмица до самото начало на шоуто ще бъде разкривана по малка частица от това, което ни очаква, без обаче копринения воал да се повдига изцяло. Това, което вече е ясно е, че супермоделите са започнали своята подготовка за подиума в „тренировъчните лагери” на модната къща. Резултатът от всички тези приготовления и безспорно пищното юбилейно шоу ще имаме удоволствието да видим на 8 декември!

Автор: Преслава Цачева