Какво не е наред със стила на бременната Ким Кардашиян!?

Няма нищо по-красиво от бременната жена! Най-истинският и най-чистият процес в природата винаги е повод за щастие и усмивки! За риалити звездата Ким Кардашиян тази бременност е втора по ред и сме готови да й пожелаем единствено безкрайно щастие и весели моменти с малкото й съкровище, което съвсем скоро предстои да се присъедини към нея, татко Кание Уест и по-голямата си сестричка Норт.

Няма как обаче да подминем и факта, че  Ким Кардашиян е пример за това как не трябва да се облича една бременна жена! Особено когато става въпрос за човек, който е в светлината на прожекторите почти 24/7. Изглежда, че без значение дали е бременна или не, Ким не смята за нужно да  променя стила си и основният й избор на облекло все още са ултра-прилепнали рокли, прозрачни материи и твърде дълбоки деколтета.

Известна с пищните си форми, Ким винаги е била център на вниманието, където и да се появи. Модните й предпочитания включват основно миди  или мини поли тип-молив, блузи и топове по тялото, дълбоко деколте и задължителните токчета. Проблемът е, че подобни тоалети не са особено подходящи за видимо наедрялото й тяло и бюст и доста често я поставят в не особено приятна ситуация пред обективите на десетки папараци, които непрестанно я следят по петите. Неизменното желание да изглеждат супер-секси при всяка своя поява, което преследва представителките на известната фамилия, е напълно разбираемо. Една бременна жена обаче няма нужда от подобна показност, която в подобно деликатно състояние граничи с безвкусица.