Какво трябва да премахнем от летния си гардероб

Със сигурност на всяка една от нас ѝ е пълен гардероба като стане въпрос за летения гардероб. Е уви ние от emodno.com ще го по разчистим, тъй като много нещата, които мислим, че са модерни всъщност не са. Вижте кои са те:

Риза с къс ръкав

Не е най-доброто решение да имаме в своя гардероб това лято риза с къс ръкав. Този вариант изглежда евтин и старомоден. Заменете модела е по-модерен – с дълги ръкави, прибрани в лакътя.

Тесен потник

По същество горната част на основата – тясно прилягаща по нас и с  тънки презрамки  е проектирана така, че да си отива с  яке, жилетка, риза и др. Не трябва потника без връхна дреха, тъй като изглежда – недовършено. Заменете тесния потник с потник, който е по – свободен с широки презрамки или пък с дантела, които приличат на бельо.

Пантофки

Този популярен вид обувки отдавна е излязъл от мода и днес изглежда съвсем неуместен. В допълнение,пантофки рядко отиват на някого, те могат да развалят дори най-красивите и елегантни крака.Специалистите ни съветват да ги заменим с не по-малко функционални и удобни обувки на плоска платформа с остър нос на обувката.

Мокасини

Тази удобна и привлекателна обувка влезе в женския гардероб от мъжкия гардероб, но тя никога не успя да свикне. На женския крак плоските ходила не изглеждат много привлекателни. Алтернатива на тях могат да бъдат обичайните бели маратонки или маратонки без обем.