Как да бъдем секси на Свети Валентин, ако сме закръглени

Виж Галерията 63 Снимки

Едно от най-неприятните неща е, когато предстои хубав празник или някакво събитие, което изисква специално подбрана визия. Обикновено в такива случаи жената винаги е в дилема кой тоалет да облече или заключава, че изобщо няма нищо подходящо. Това е вселенски закон, доказал се във времето.
Още по-сложен е казусът, когато става дума за девойки с извивки. За тях всичко е много по-трудно и неприятно. Ето защо ние решихме да ви представим няколко интересни аутфита, които със сигурност биха били от полза. Ще обърнем специално внимание на тоалети, които са подходящи за деня на Св. Валентин. Доверете ни се!


Дайте воля на съзнанието си и пробвайте някои от предложените варианти, за да си доставете комфорт и увереност, независимо дали ще споделите празника  с любимия човек или ще празнувате с приятелки.
Държим да отбележим нещо много важно – ние няма да ви даваме съвети как да изглеждате по-слаби, а ще се опитаме да ви научим как да подчертавате формите си и да се научите да ги харесвате.
Един универсален съвет за всички закръглени момичета е, че трябва да подбирате дрехи, които да подчертават извивките ви, а не нещо с два или три размера по-голямо, което ще ви накара да изглеждате като чувал.

Plus size красота от Доминикаската република
Червената рокля е класика и перфектният вариант за този случай. Тя ще подчертае извивките ви и ще ви накара да се почувствате женствени и красиви. Тъй като червеното е обявено за цвета на любовта, значи със сигурност трябва да се сдобиете с поне една.

Glam
Ако сте от типа дами, които имат по-голямо коремче или бедра, трябва да вземете рокля, която е един размер по-голяма, за да подчертае фино тези  места, а не да бъде твърде тясна и впита по тялото.
Нещото, което със сигурност ще завърши аутфита ви, са аксесоарите. В никакъв случай не прекалявайте с тях и стойте далеч от обемните бижута. Вие самата имате достатъчно какво да покажете. Чифт обеци са напълно достатъчни.
В галерията ни ще намерите различни визии и примери, които бихте могли да комбинирате по различен начин. За да повдигнем още повече самочувствието ви, ще ви покажем едни от най-секси закръглените знамености, облечени в, подходящи за празника, тоалети. Отпуснете се и им се насладете. Ще останете очаровани.

Очаквайте много скоро специален материал, пълен с идеи и съвети за облеклото на кръглените момичета.

Автор: Марина Делева