Как да изглеждаш на първа среща?

За много дами първата среща с нов обект на желанията е истинска емоционална драма. Започват да се чудят какво точно да облекат, колко да е секси бельото им, какви да бъдат прическата и гримът и ред други женски „въпроси”. Най-добрият съвет от специалистите е да бъдете себе си, но все пак вижте няколко неща, за които мъжете имат очаквания от вас, по отношение на визията:

Облеклото

Ако се чудиш какво да облечеш заложи на елегантна рокля, която те прави женствена. Малката черна рокля е абсолютна класика, а червеният цвят носи усещане за любов и страст. Може да заложиш дори на малък акцент в червено, като червило или обувки със секси ток.

Ако си по-скоро спортна мацка или обичаш бохемския лежерен стил – избери аутфит според вкуса си и забрави за високите токчета и вталени рокли, с които едва сядаш. Трябва да представиш себе си, такава каквато си, за да се чувстваш комфортно.

Независимо на какъв стил ще заложиш, имай предвид, че твърде екстравагантното облекло не е за предпочитане на първа среща, затова бъди стилна и атрактивна, без да прекаляваш. Още нещо важно! Бъди спретната, с чисти и добре изгладени дрехи, защото мъжете обръщат внимание на тези неща.

Грим и прическа

Също като при облеклото – макиажът и прическата трябва да са премерени. Въпреки че някои жени продължават да залагат упорито на тежък грим, повечето мъже ценят естествената красота. Това не означава, че трябва да пренебрегнеш козметичните процедури, а просто да подчертаеш чрез грима най-красивите черти от лицето си. Не използвай тежки парфюми, а заложи на леко и опияняващо ухание, което да допълни характера ти.

Съобрази прическата с визията, която си подбрала за срещата. Красива изправена коса, конска опашка, ефектна прическа с плитка, изискан кок или просто закачливи къдрици са добро решение. Не прекалявай с лака за коса, топирането, твърде много масури, вафлички и прочие. Колкото по-натурален вид има прическата ти, толкова по-добро впечатление ще направиш.