Какво представлява масажния ролер и как да го използваме?

 

Масажните ролери или както биват наричани често- нефритени ролери са направени от нефрит, розов кварц или друг кристал. Те масажират лицето като стимулират лимфната система да се отърве от токсините, да намали подпухналостта на лицето  и да стимулира притока на кръв,  а резултатът от това е по-красива и бляскава кожа.

Хубаво е когато ползвате масажен ролер да прибавите няколко капки от любимия ви серум или масло, за по-лесно плъзгане по лицето. Има безброй начини да използвате масажора- някои го ползват като последната стъпка в грижата си за кожата, а други масажират върху маска си за лице, за да помогнат на съставките да проникнат по-дълбоко в кожата. 

Как точно да използвате масажора за лице правилно?

Най-важното е да бъдете нежни със своята кожа и да не натискате трърде силно, защото е възможно нефритът да разкъса капилярите на кожата.

Поставете няколко капки от любимият си серум по лицето и зоната около врата. За да изчистите лимфните канали първо започвате от врата, а чак след това е ред на лицето. Без значение дали масажирате бузите, брадичката или челото си трябва да го правите с движения навън- далеч от центъра на лицето, към линията на косата.

Бонус съвет: 

Дръжте масажора в хладилника, за да бъде охладен. Студа стяга порите и събужда умореното лице. Използвайте го два-три пъти седмично и сами ще се убедите в резултатите.

 

Купи масажор за лице с кварц

Купи масажор за лице с нефрит

Купи масажор за лице с розов кварц

Купи масажен ролер с аметист
Купи стягащ серум за лице

Купи био масло от лавандула