Как да имаме перфектни мигли

Кой не би искал да има дълги, здрави и плътни мигли? Но укрепването им е не винаги е толкова просто, особено за родените със светли мигли или за тези, които са ги съсипали с прекомерната употреба на агресивна козметика. Нанасянето на няколко слоя спирала не е тайна, но това не винаги е достатъчно, за да направите миглите си по-плътни? В допълнение към различни видове терапии, има трикове, които могат значително да подобрят естественото състояние на миглите ви.

Една от най-важните стъпки е да се уверите , че използвате леко  и неагресивно средство за отстраняване на грим и лесна за изплакване спирала (вероятно не водоустойчива), тъй като тя може да изсуши миглите ви, правейки ги чупливи. Също така е много важно да сменяте спиралата на всеки 3 месеца след отваряне: това е така, защото бактериите, които влизат в продукта, рискуват да го заразят, причинявайки болка и парене в очите. В зависимост от формулата обаче спиралата може да изсъхне преди срока на годност: в този случай е по -добре да я изхвърлите, въпреки че 3 -те месеца все още не са изтекли. 

Използването на  продукти, които спомагат за заздравяването на миглите, правейки ги по -силни и по -дълги  се считат за истинско вълшебство. От съществено значение е да следвате инструкциите и да бъдете постоянни, за да получите видими резултати. Те се прилагат всеки ден, обикновено вечер преди лягане, и спомагат за получаване на по -дълги и здрави мигли. И накрая, правилното нанасяне на спирала може да помогне за постигане на бърз и ефективен резултат: като държите брадичката надолу, започвате да нанасяте върху горните мигли, първо хоризонтално, а след това вертикално, като повдигнете веждата с показалеца на свободната ръка. Трябва да се нанася с бързи движения отдолу нагоре, като се внимава изключително много да се вземат миглите от корена, като се спира на основата с движения на зиг-заг, за да се придаде повече обем. Много е важно да се поддържа максимално естествената посока на миглите и да не се оставя да изсъхнат между слоевете, за да се избегнат бучки.

Купи серум за растеж на мигли

Купи серум за мигли 

Купи балсам за вежди

Купи подхранваща основа за вежди