Как да имаме тяло на Кайли Дженър: диета и тренировки

През 2021-та година здравето и добрата форма за Кайли Дженър са приоритет. Сигурно се чудите как се храни и как тренира, за да поддържа тялото си? Вероятно си мислите, че се възползва от услугите на скъпи професионални трениори и се храни супер храни. Обаче истината е друга, тя следва много проста  рутина, която я поддържа в добра форма.

Тренировката

Кайли в момента тренира в личният си фитнес най-малко 3 пъти седмично. Тренировката и включва на бягане на пътека и леки упражнения, а понякога ги заменя с бягане навън и дълги разходки. Всъщност, Кайли не веднъж е споменавала пред медиите, че не харесва фитнесите и предпочита да тренира в стаята си, вдъхновявайки се от Pinterest, но явно се е променила, в името на добрата форма.

Храненето

Кайли Дженър е намалила значително консумацията на месо и вредни храни, като Mc Donalds и се старае да се храни здравословно. Нейно вдъхновение да започне тази промяна в живота си е била нейната сестра Ким Кардашиян, която не консумира месо и млечни продукти. Също така, малката Кардашиян се опитва да не се храни късно вечер, вместо това, когато усети глад, тя хапва ябълка.