Как да направите тена си по-дълготраен?

Всички знаем, че колкото и да ни е приятно слънцето, то хич не е полезно за кожата ни. Нещо като шоколада – много го обичаш, но знаеш, че трябва да стоиш на разстояние от него. Обаче когато лятото дойде, всеки от нас си мечтае за шоколадов тен – някак ти придава увереност. Затова ние имаме решение за тази дилема.

Освен че трябва да подходите много внимателно към избора какви слънцезащитни продукти да ползвате, то е важно и да подберете правилните продукти за задържане на тена. Затова ето кои са продуктите, които да си набавите преди морето тази година:

Стъпка 1:

Грижата за тена започва веднага след като се приберете от плаж! Изберете подходящ душ гел, който да прави слънчевия ви загар дълготраен, но и в същотот време хидратира кожата. Нашият избор е Collistar After Sun .

Стъпка 2:

След банята е време за още хидратация – все пак слънцето доста изсушава кожата. Продукт, който ще се справи добре с тази задача и ще удължи тена ви е, лосиона за тяло на  St.Tropez Prep & Maintain. Кожата ви ще бъде кадифено мека и едновременно с това хидратирана.

Ако пък предпочитате мляко за тяло можете спокойно да се доверите на Astrid Sun или Dermacol After Sun. И двете млека за тяло ще попият изключително бързо, правейки нанасянето им лесно и удобно.

Стъпка 3: 

Ако все пак сте прекалили със слънцето, най-вероятно ще се стигне до неприятната част с беленето на кожата. Тогава ще ви е необходима ОЩЕ ХИДРАТАЦИЯ! Продукт, който ще ви гарантира, че тези неприятни петна от смяната на кожата няма да се появят, е сухото регенериращо масло за дълготраен тен Lancaster Tan Maximizer, което ще регенерира добре кожата, ограничавайки нейното белене.