Как да носим актуалния обемен пуловер-рокля

В последно време сме ставали свидетели на завръщането или раждането на не малко тенденции. Някои от тях се задържаха като продължителна мания, а други бързо отминаха. Един от безспорно най-горещите модни трендове в момента вероятно е добре познат на всеки, които поне веднъж е държал модно списание в ръцете си през последния месец. Става въпрос за обемния пуловер, носен като рокля.

Тенденцията дори си има собствено наименование – Lampshading и в най-общи линии означава да облечеш Oversize пуловер, който покрива дупето (може и назаем от гаджето), върху много много къси панталонки, така че да изглежда сякаш не носите нищо отдолу. Актуалната визия придоби популярност от редица известни модни блогъри, както и от най-младите представителки семейство Кардашиян-Дженър. От там нататък видяхме различни модели и актриси да демонстрират casual и забързан стил, разхождайки се само по пуловер и кецове.

С течение на времето тенденцията се разрастна, а с настъпването на есента и зимата кецовете бяха изместени от стилни чизми. Е, да, признаваме, че подобен тоалет не е за всеки, тъй като изисква огромна доза увереност и чифт дълги крака, но не можем да отречем, че в правилните комбинации подобна визия изглежда наистина стилно. Толкова много, че премина от улиците към червения килим, придобивайки леки вариации. Като например това, че обемния пуловер бе заменен от дълго сако.

През зимата подобен тоалет определено запазва своята актуалност. Най-подходящият начин за съчетаването му е с чизми, за да бъдат и краката ви предпазени от студа. Ако пък нямате подобен чифт, може да обуете боти и дълги чорапи или пък кожен клин. В случай че си падате по актуалното напластяване на дрехи, под пуловера може да облечете обемна риза, чиито краища се подават малко под ръба му. Това ще помогне и на вас самите да се чувствате по-комфортно. Съветваме ви пуловера да бъде в неутрален цвят или пастелни нюанси, за да може лесно да добавяте към облеклото си различни аксесоари. Подобна визия би била чудесна за ден в града, обяд с приятелки или пък шопинг тур, а с правилния модел пуловер дори би изглеждала елегантно и изискано за някое по-специално събитие.

Затова нашия съвет е да бъдете смели и решителни и да изпробвате тенденцията – може и сами да се изненадате от това колко ще ви хареса!