Как да носим вело клин в ежедневието

Трендът да се носи вело клин в ежедневието, а не само за спорт води началото си от принцеса Даяна, която през 80-те години го комбинира със суичър и до ден днешен снимката на тази нейна визия обикаля интернет.  От няколко сезона се наблюдава завръщане на тази тенденция, а  след  като пандемията сполетя човечеството масово имахме нужда от комфорт, което още повече увеличи търсенето на спортните клинове. И така, ако сте открили колко удобен е вело клинът, но не знаете как да го комбинирате, за да го носите и в ежедневието, ние ще ви дадем няколко модни съвета. 

 Офис шик

За ултра елегантна визия може да го комбинирате с овърсайз блейзър, като за да подчертаете талията добавете колан за завършек.

Спортно и удобно 

Късият клин се съчетава много добре и с бомбър или суичър.  Вземемте пример от принцеса Даяна и нейната визия, която е копирана многократно през годините.

С яке от деним

Завършете визията си с яке от деним и в зависимост от повода изберете маратонки или обувки на висок ток.

С бяла риза

Комбинацията на късият клин с бяла риза е чудесна за по-топлите дни, в които все пак искате да имате връхна дреха за всеки случай. Отново този аутфит би могъл да бъде носен с маратонки или обувки на висок ток.

Купи къс спортен клин NikeКупи къс спортен клин Adidas

Купи къс спортен клин Answear Lab

Купи къс клин Pieces