Как да придадем луксозен вид на жилището си с минимални средства

За да имате красив дом, който изглежда класен и скъп не е нужно да похарчите големи суми за обзавеждането му. Важно е да спазвате няколко правила, които ще ви помогнат да избирате най-доброто, което ви се предлага.

Избягвайте всичко, което е тенденция

Вместо да купувате сляпо това, което е модерно сега, изберете класическа форма, цвят или модел. Когато нещо е много модерно, негови евтини версии заливат пазара и хората са по-склонни да ги купуват. 
Заложете на естествени материали
Материали като дърво и камък придават естествена топлина и рядко изглеждат евтини. Също така, те са склонни да изглеждат по-добре с напредването на възрастта им. Избягвайте синтетиката и пластмаса на всяка цена.

Купи плетен кош

Купи огледало

Търсете уникални предмети

Предметите, които са уникални, внасят изискан характер във вашия дом. Изберете ръчно изработени мебели и декорации, защото тогава е сигурно, че няма да видите никъде същите. Подобни предмети винаги разказват история.  Втора ръка и винтидж елементи също ще добавят характер и чар на вашия дом, което е полезно, ако декорирате с ограничен бюджет.

Купи свещник

Придържайте се към цветова палитра

В момента неутралните цветове са тенденция, но като цяло всеки интериор в тон в тон винаги изглежда скъп. Не забравяйте да включите дълбок цвят като черно или опушено за дълбочина.

Купи ваза

Купи килим