Как да станеш жена мечта в няколко стъпки

Словосъчетанието “жена мечта” звучи клиширано и изхабено, защото рекламната индустрия постоянно злоупотребява с него. Ала все пак има дами, които са се справили с нелеката задача да се превърнат в нечия перфектна половинка.

Как обаче се постига това? Много от жените са насочили енергията си в жалване как не могат да си намерят подходящ мъж, с когото да изградят пълноценна връзка. Ако и вие изпитвате подобни затруднения, тази статия е тъкмо за вас. Днес, с помощта на експерта по успешни връзки Кристиян Коен, ще ви разкрием кои са онези малки личностни характеристики, които трябва да притежавате, ако искате да бъдете “жена мечта”.

Кристиян Коен пише в своята книга “Единствена за него” следното:

“Има два типа хора – тези, които за всичко обвиняват другите и тези, които сами поемат отговорност за живота си. Познайте кои са по-щастливи и успяват да сбъднат мечтите си?”

И е напълно прав! Ако не преследвате щастието си, а чакате принца на бял кон да дойде и да ви го сервира на тепсия, допускате огромна грешка. За да ви помогнем обаче, ще трябва да забравите всички свои самокритични мисли. Всички оплаквания. Всички не особено ласкави обобщения по адрес на мъжете, които ви се въртят в главата ежедневно.

Просто е безпредметно да прекарвате времето си в мрънкане. Не можете да промените околните, които вероятно обвинявате за своята самота. Много по-добре би било сами да направите първата стъпка към успешната връзка.

Тайната е в самоусъвършенстването!

“Каква е жената, която кара мъжа да прави романтични и интересни неща и да иска да бъде близък и свързан с нея – нощ и ден?… Мъжете търсят да се установят с жени, които владеят емоциите и поведението си по начин, който показва, че ще са добри партньори и ги карат да се чувстват дълбоко привлечени.” – Кристиян Коен

Тъкмо от този аспект трябва да започнете да работите над себе си. Опитайте се да постигнете вътрешен мир – само така ще изградите около себе си неустоима аура на спокойствие и увереност.

За да се справите с тази задача, сме ви приготвили списък с положителни емоционални навици и убеждения. Всеки ден ставайте с мисълта, че ще намерите място в своя живот за петте точки. Скоро ще усетите как настъпва промяната – бавно, но ефективно!

№1 – Задайте положителен “емоционален тон” и го задръжте

Ако помогнете на един мъж да изживее добре ситуация, която се очаква да бъде изпълнена с негативизъм, ще се превърнете в уникален и ценен човек за него. В мислите му ще сте някой, който го разбира по-добре от всяка друга жена или всяко друго човешко същество на света.

№2 – Започвайте важните разговори с израз на чувствата, с които искате той да отвърне

Какво става, когато една жена споделя чувствата си и казва какво иска, но не взима под внимание това как мъжът ще го възприеме? Не се замисля за тона, който използва, докато говори с него, за езика на тялото и за други невербални знаци. Не е нужно да си гений да разбереш, че като цяло жените не постигат нищо с мъжете, ако задават негативен емоционален тон в началото на разговора.

№3 – Искайте първо да разберете, после да бъдете разбрани

Мислете за ангажиментите, чувствата и емоциите на другия – не за собствените си проблеми. Така ще се превърнете в магнетична личност, към която той просто ще се пристрасти.

№4 – Бъдете гъвкави

Когато една жена си позволи да е по-гъвкава, започва да прави промени и да взима решения. Това е наистина приятна изненада за мъжа до нея!

№5 – Говорете “твърдо”, но се упражнявайте в разбиране

Не е нужно да изразявате всички свои мисли, чувства и идеи веднага на момента, особено ако темата е емоционално заредена. Изчакайте и бъдете търпеливи, направете го в подходящия момент.

Отделете си достатъчно време да поработите над себе си – не се отчайвайте, ако не се справяте с емоционалния товар още на първата седмица. След като преминете своеобразния начален курс на самоусъвършенстване, е време да навлезете в дълбините на своята личност, за да нанесете съвсем леки корекции. Ако изобщо е необходимо.

Кодово наименование “Готино момиче”

Това не е отделна фаза в развитието ви, а състояние, което трябва да постигнете успоредно с целта си – да бъдете “жена мечта”.

“Готино момиче” всъщност е кодово наименование за представителка на нежния пол, която притежава съвкупност от определени качества. Всички те, взети заедно, възбуждат неудържимо привличане у емоционално зрелия мъж и му въздействат на дълбоко ниво. Възможно е първоначално дори да не осъзнава какво му се случва!

Готините момичета внасят положителни мисли и емоции в ситуации от всякакъв тип. Освен това създават преживявания, които мъжете искат да имат отново и отново.Това са жените, които “разбират” социалната и емоционалната динамика, изпълващи живота на мъжете.

Ако сте разбрали същността на това понятие, едва ли ще ви е проблем да коригирате някои черти от характера си и модели на поведение, така че да се превърнете в “готино момиче”.

Мисия “Жена мечта” – изпълнена!

Ето я и крайната цел – цел, която всяка дама несъзнателно преследва още от съвсем млада. Какво по-хубаво от това да се превърнеш в “жена мечта” за някого? Да станеш неговата перфектна половинка? Да бъдеш единствена за него?

След като овладеете вътрешния си свят и съумеете да влезете в образа на “готиното момиче”, може да преминете към следващия полезен списък. Разберете кои са качествата, които привличат мъжете неудържимо…

– чувство за хумор

– интелигентност и креативност

– загриженост

– схватливост и наблюдателност

– авантюристичност

– увереност и закачливост

– знания и умения

– внимание

– предизвикателство

– агресивност

– самоувереност

– дразнене, напрежение и сексуални умения

– непредсказуемост

Кои от тях притежавате? А кои смятате, че бихте могли да придобиете? Колкото повече качества от изброените притежавате, толкова по-готини ще бъдете в очите на заобикалящите ви мъже. Така намирането на заинтригуван от вашата същност партньор ще бъде лесно като детска игра!

Статията на Кристиян Коен “Страхотна връзка: Късмет или Умение” разкрива кои са предпоставките за дългосрочна връзка според повечето мъже. Прочетете я в името на своето самоусъвършенстване – със сигурност ще ви бъде полезна!

За още изпитани съвети, които ще ви помогнат да изградите силна и пълноценна връзка с прекрасен партньор, ви препоръчваме да прочетете книгата на Кристиян Коен “Единствена за него”. В нея ще откриете гледната точка на един мъж, чиято цел в живота е по света да има повече щастливо обвързани и обичани дами.

И не забравяйте: Най-готиното нещо според мъжа е да имате живот извън него и връзката. Правете нещата, които обичате, особено след като срещнете някого!

Източник: “Единствена за него” – Кристиан Коен