Как Кейт Хъдсън поддържа формата си?

Холивудската актриса Кейт Хъдсън е една от звездите, които могат да се похвалят с чудесно тяло, дори и след раждането на две деца. Русокосата сладурана отделя изключително внимание на спорта.

Обикновено тренира по 60 минути дневно, включвайки бягане, скачане на въже, каране на велосипед. Кардио натоварването е задължителен ежедневен елемент. Според нея мотивацията за спорт трябва да идва отвътре, да я чувствате със сърцето си, а не само да го правите от суета.

Една от нейните максими е “Здраво потене всеки ден – дори да е само за 20 минути. Аз съм много дисциплинирана в това отношение!” Хъдсън твърди, че нейното добре скулптурирано тяло, се дължи в голяма степен и на пилатеса, който практикува от 15 години. Тя ходи 2 пъти в седмицата и обяснява, че той я кара да се чувства добре както физически, така и психически.

Кейт обяснява, че през годините е спазвала различни режими на хранене, а когато заради роли в киното и се е налагало да свали повече излишни килограми спазва и много крути диети по 1500 калории дневно.

Иначе се стреми да се храни здравословно и задължително си прави по два пъти в годината цялостно прочистване на организма с прясно изцедени сокове от био плодове или зеленчуци. Тя ги пие от пет до седем дни, но не се лишава от нищо, което обича. Актрисата разкрива, че си позволява и нездравословни храни, които хапва умерено от време на време.

Според нея, за да се чувствате добре в своето тяло, е важно да уважавате себе си. На шега пред списание “Shape”, Кейт беше казала: “Мога да гледам цял ден снимка на Жизел Бюндхен и накрая спокойно да кажа, че никога няма да имам толкова дълги крака и толкова плътни устни!”