Как Никол Кидман поддържа формата си?

Никол Кидман е на 47-години, но изглежда уникално. Нейната висока и стройна фигура е обект на възхищение у много жени и мъже. Актрисата обаче твърди, че не спазва строга диета. Тя обяснява, че си хапва по малко от всичко, което й харесва, но без да прекалява.

“Нямам таен режим. Иска ми се да имах, но не съм толкова стриктна в диетата си. Ям почти всичко, но в умерени количества”, сподели Никол пред в. “Лос Анджелис Таймс”, цитиран от БГНЕС.

Звездата разкри, че тренира, но се стреми да усеща времето по време на спорт, като момент за отмора и развлечение. “Същото е и с фитнеса. Опитвам се да не бъда толкова стриктна, за да съм сигурна, че ще си остане забавление”, казва Кидман.

Тя се стреми да внедри упражненията в напрегнатия си живот, като поддържа известна активност с каране на колело или планинарство заедно с дъщерите си Сънди и Фейт и съпруга си Кийт Ърбан.

“Сигурна съм, че всички работещи майки могат да кажат колко е трудно да съчетават кариерата със семейството и същевременно да се поддържат здрави чрез диета и упражнения. Поради това съм почитателка на всякакъв вид тренировки. Тичам, карам колелото си, практикувам йога, каквото мога и където и да съм по света“, разказа Кидман.