Как отслабна Шакира след раждането?

Никога не сме се съмнявали, че Шакира ще възвърне перфектната си форма много бързо след раждането на първото си дете. Тя го доказа на плажните снимки с Пике, които бързо обиколиха интернет пространството. Нека все пак видим какво сподели лъчезарната певица пред списание SELF .

В интервю за изданието тя обяснява, че през цялата си бременност се е занимавала със зумба и това я е спасило от голямо напълняване. Веднага след раждането на Милан, Шакира започва да тренира по 4-5 пъти седмично под ръководството на личен треньор, като най-голямо внимание отделя на коремната преса. За седалищните мускули отделя по около 30 минути, като прави упражнения за разтягане и клекове.

По отношение на хранителния режим набляга на храни, богати на фибри, желязо, калций и белтъчини. Яде по 8 пъти на ден, но нискокалорични порции (200-250 калории). Не се ограничава особено при приема на различни храни, но не консумира сладкиши и всякакви мазни ястия.

Освен всичко това, Шакира има още една тайна, за да изглежда добре. Tя е много проста, но безотказна!

Добро настроение и любов към себе си” е формулата на звезата. Чаровницата с гореща кръв споделя, че се е научила да не се фокусира върху проблемни зони, защото е убедена, че мъжете повече ценят у жената нейната самоувереност, отколкото идеалното тегло.

Редактор: Делица Цонева