Как тренира и с какво се храни Сара Джесика Паркър?

Сара Джесика Паркър е изявена почитателка на модата не само в любимия ни сериал, но и в личния си живот. Роклите и високите токчета са нейна запазена марка, както на екрана, така и извън снимачната площадка. Впечатлени сме не само от безупречния й стил и от актьорския й талант, но и от чудесната форма, в която се намира актрисата. 57-годишната звезда издаде някои от любимите си храни, които често обича да похапва. Едва ли ще се изненадате, ако ви кажем, че набляга на здравословното хранене.

За закуска обикновено си приготвя чаша пресен зеленчуков сок и яйца на очи със спанак; за обяд: салата от маруля с риба тон и нискомаслено сирене, а за вечеря: филе от риба или пилешко месо, опечени на скара със задушени зеленчуци. Между храненията: няколко стръка целина и нискомаслена извара или 30 г ядки. Също така не пропуска да пие много вода и билкови чайове. Не забравяйте и вие, че приемът на течности е изключително важен.

Както повечето известни личности, така и тя се доверява на фитнес инструктор, който определя тренировъчния й план. Започва деня с лек джогинг, редовно прави клякания и коремни преси, за да поддържа фигурата си. Ходи пеша и предпочита да изкачва стълбите, вместо да използва асансьор.