Кара Делевин е звездата в коледната кампания на Topshop

Коледните кампании на любимите ни брандове са най-очакваното нещо през зимата. Те винаги са изпълнени с толкова много стил, уют и празнично настроение, че вече ни се иска да протягаме ръце към красиво опакованите подаръци под елхата и без притеснение да хапваме колкото се може повече джинджифилови курабийки! И след като видяхме прочутата коледна кампания на Burberry, в която абсолютна звезда е малкият Ромео Бекъм, днес с удоволствие искаме да представим на вашето внимание коледната кампания на една друга любима модна къща – Topshop.

Под светлините на прожекторите е любимката Кара Делевин, която се появява в няколко ексклузивни модела на марката, включващи стилен дизайн и много блясък за празничната нощ!  Атмосферата на фотосесията по странен начин съчетава в себе си уют и фестивалност и изглежда така сякаш Кара търпеливо очаква гостите си, с които да започнат типичното за нея шумно парти, да си разменят подаръци или да посрещнат новогодишната нощ.

Окото ни хващат красивите бляскави рокли със стилно деколте, елегантният гащеризон, пухкавите връхни дрехи и красивите обувки, върху които с удоволствие бихме прекарали празненствата по случай Коледа и Нова Година. Малката блещукаща тюркоазена чанта е истината звезда в стилната колекция, за която ще продължим да мечтаем да се окаже един от подаръците ни под коледната елха!

Автор: Преслава Цачева