Кара Делевин и Кейт Мос за MANGO #SomethingInCommon Fall Campaign

Вчера най-после се появи дългоочакваната есенна рекламна кампания на испанския бранд Mango, която включва участието на две от най-популярните британски It-момичета и абсолютни модни икони – Кейт Мос и Кара Делевин.

След като още преди 3 месеца, Mango обявиха, че двете дами ще бъдат част от есенните проекти на бранда, ,всички любители на небрежния street стил, който модната къща предлага, тръпнеха в очакване на това, което енергичните супермодели ще покажат за предстоящия сезон. Кампанията, в която Кейт и Кара взимат участие, е запазената марка на Mango, приемана от феновете с огромен интерес и отворени обятия – #SomethingInCommon. Тя има за цел да покаже споделената любов към модата и стила на хора от различни поколения и с различен житейски опит и да докаже, че дрехите от една и съща колекция могат да бъдат свързващото звено между различията, защото стоят чудесно на всички. 20-годишната разлика между Кейт и Кара е идеалният пример за това.

Не можем да отречем едно – на снимачната площадка и двете изглеждат повече от зашеметяващо, а получилата се рекламна капания е отражение на хармоничната работа помежду им – забавна, небрежна, стилна, младежка – всичко, към което се стреми и самия бранд. Фотосесията е заснета от известното фотографско дуо Inez&Vinoodh, които за трета поредна година демонстрират чудесната си работа за Mango. Що се отнася до колекцията, тя е точно това, което може да очакваме от есенната мода тази година. Свободния дизайн, ресни и подчертания комфорт ни връщат към модата от 70-те, която продължава да е точно толкова популярна, колкото и с първоначалната си поява. Интересното тук са съвременните и модерни детайли, които се преплитат с нея, за да създадат един по-дързък и нетрадиционен прочит на актуалната тенденция. Виждаме милитъри детайли, строги кройки, лицева кожа и велур и животински принт, които чудесно допълват ситните плетки, уютни пончота, дълги рокли, хиляди ресни и бохо-шик принтове.

Макар и невероятно успешна, колаборацията между Кейт Мос и Кара Делевин не би била същата ако не бяха стилните небрежни модели на Mango, които за поредна година са абсолютен Must-have в гардероба ни! Очакваме с нетърпение зареждането им по магазините и възможността да ги облечем с идването на по-хладните дни.

Автор: Преслава Цачева