Кара Делевин с корица, откровено интервю и много споделени тайни

След като съвсем скоро ни предстои да видим Кара Делевин в главната роля във филма Paper Towns, който е голямата й крачка към актьорската кариера, супермоделът се появява с първа самостоятелна корицата на американския VOGUE. В откровено интервю на страниците на списанието Кара разказва за трудното си детство, за отношенията със своята майка, за света на бляскавите подиуми и безкрайните фотосесии и за своята бисексуалност.

За един толкова интересен и цветен човек, колкото Кара винаги ни е показвала, че е, модния бизнес е само началото. Когато човек чува думите й, не му се вярва, че й харесва да бъде модел. Основната цел за нея винаги е била актьорската игра и пътя към Холивуд. Дали може да си я представим в тази роля? „Удоволствието от актьорската игра е правенето на един персонаж реален! Моделството е точно обратното на това да бъдеш истински – то е а бъдеш фалшив пред камерата!” Силни и много въздействащи думи от човек, който е „вътре” в нещата, така да го кажем, и именно от това си място ни разказва за онази скрита истина, която всички винаги сме знаели, че съществува, но някак си не ни се е искало да го повярваме. Именно това е и причината Кара да смени призванието си при първа възможност, точно когато кариерата й на модел е в най-високия си връх. „Изпитвам огромна нужда да изхвърля историята, която разказвам вече години наред! Наздраве – за новата история!”

За първи път Кара разказва за своето детство и пристрастяването на майка й Пандора към хероина. „Израснах в Лондонския елит, това наистина е така. Семейството ми беше много запалено по всички онези партита и конни надбягвания със залагания. Разбирам, че е забавно за някои, но аз никога не съм намирала удоволствие в това!”, „Детството на всяко дете, чиито родител се бори със зависимост, се променя . В един момент трябва да пораснеш много бързо, защото трябва да се грижиш за родителите си, да бъдеш възрастния. Майка ми е страхотен човек с огромно сърце и аз я обожавам. Но зависимостта не е нещо, от което излизаш по-добър. Знам, че има хора, които са спрели и сега са добре, но не и в моя случай. Майка ми все още се бори.“

 

 

За певицата Сейнт Винсент, с която напоследък се появиха доста слухове, че са нещо повече от просто приятелки, Кара Делевин за пръв път споделя в публичното пространство: “Мисля, че това, че съм влюбена в приятелката си е до голяма степен причината да бъда толкова щастлива напоследък. За мен да кажа такива думи е цяло чудо. Отне ми дълго време да приема идеята, докато на 20 не се влюбих в момиче и не разбрах, че е време да го направя.”

Целия откровен и определено много интересен материал на VOGUE, посветен на Кара Делевин, може да прочетете ТУК!

 

 

 

Автор: Преслава Цачева