Карл Лагерфелд лансира два нови аромата

В началото на март знаменитият дизайнер Карл Лагерфелд пусна в продажба два нови аромата, носещи неговото име – един за мъже и един за нежния пол.

Рекламната кампания е много секси, в черно-бяла стилистика. Лица са прелестната Kati Nescher и френският красавец Baptiste Giabiconi, които позират голи за фотосесията. Женският аромат е разработен от парфюмеристите Serge Majoullier и Christine Nagel, а уханието за силния пол е създадено Christophe Hérault.

Дамската композиция включва свежи нотки от лимон, праскова , роза, елегантен мирис на магнолия, мускус и дървесни акорди. Мъжкото ухание завладява с аромат на лавандула, мандарина, ябълка, виолетови листа, сандалово дърво и амбър.

Новите парфюми са поместени в шикозни моредни флакони, напомнящи стила на дизайнера. Дамското ухание ще се предлага в три различни по големина бутилки – от 85, 45 и 25мл. Мъжката версия ще е налична от 100, 50 и 30мл.

„Един нов парфюм трябва да има изискан привкус. Ако не е такъв, по-добре изберете стар, те са по-добри. Важното е когато един аромат излиза на пазара като нов, после да се превърне в класика и да стои винаги в банята ви”, сподели модният гений.

Автор: Делица Цонева