Катя Роуз блесна на корицата на списание “Сватба”

Катя Роуз – една от най-елегантните светски дами с аристократично излъчване е на корицата на списание „Сватба”. С осанка на принцеса тя представя изящен сватбен тоалет на JOVANI от RoseFashion House. Катя Роуз е лице на специалния зимен брой на списание „Сватба”, който ще се разпространява в рамките на единственото професионално сватбено изложение в България BALKANICA WEDDING EXPO 18 – 19 януари, 2014.

Красивата носителка на корони от конкурси в страната и чужбина, a също и изявена благотворителка, споделя:

„Сватбите през зимата са наистина по-специални и по-приказни. Моята сватба беше през декември, затова се радвам, че съм на корицата именно на този брой на списание „Сватба”. От опит знам колко е важно жената да се чувства изключителна, единствена и прекрасна в сватбения си ден, а решаваща роля за това има роклята, която е избрала.

През 2013 г. Катя Роуз сбъдна една от мечтите си да превърне модата от свое хоби в професионално поприще. Така в София и Варна отвориха врати два луксозни бутика Rose Fashion, които предлагат модели насветовните модни брандове: JOVANI, GRIBHA INTERNATIONAL, ALFABETA, GIZIA и BALIZZA. Бални, официални и коктейлни тоалети на отделните брандове, както и сватбени на JOVANI ще бъдат представени на BALKANICA WEDDING EXPO. От Rose Fashion House – изложител на международния сватбен форум – са подготвили и специална изненада за посетителите на изложението.

Фото: © Дилян Марков

Грим: Кирил Чалъков

Коса: Салони „Фетиш”