Кейт Мос и Кара Делевин блестят в празничната кампания на MANGO

След безспорно успешната им колаборация за есенно-зимната колекция на модния бранд MANGO, Кейт Мос и Кара Делевин се завръщат в редиците на марката и застават пред обектива, за да заснемат страхотната празнична кампания. Изглежда, че Мос и Делевин една до друга са това, което в модните среди разпознават като безспорно успешно дуо, защото продажбите на Mango съвсем очаквано скачат, а кампаниите жънат успехи и симпатии.

Интересно е да видиш как две толкова страхотни дами със значителна разлика в годините си (Кейт е на 41, а Кара на 23) успяват да постигнат такава невероятна хармония помежду си. Всъщност, двете британки имат осезаема прилика в творческия си път. Започнали работа на Острова, те бързо се местят в САЩ, където се превръщат в мигновена сензация. Хората ги харесват най-вече заради естествената им небрежна красота и излизането от рамката на обикновения модел с перфектни мерки и никаква персоналност. Именно затова от Mango ги обожават.

А ние обожаваме празничната им колекция! Елегантна, бляскава и стилна, тя съдържа всички онези неща, които ни се иска да видим накачени в гардероба ни по празниците! Красиви гащеризони с дръзко деколте и широки крачоли, които нежно очертават фигурата, секси мини рокли с пайети и деликатно райе, панталони с висока талия и пеплум ефект, които съчетаваме с някоя бляскава блузка, както и елегантни дълги вечерни рокли, в случай че ни предстои по-специален повод. Харесваме женственото V-образно деколте, което чудесно подчертава бюста и раменете, без обаче да разкрива прекалено много. Благодарение на огромното разнообразие на артикули в колекцията си, спокойно може да се каже, че по празниците Mango представят предложения за всякакви поводи. Като започнем от домашно празненство, преминем през бляскав клуб и достигнем до официална празнична вечеря.

А на вас кое ви допада най-много?

Автор: Преслава Цачева