Кейт Хъдсън издаде книга със съвети за здраве, щастие и перфектна фигура

Харесваме Кейт Хъдсън по много причини! Тя е красива, умна, талантлива и очарователна. От нея струи добро настроение и усмивки където и да се появи, а стила й на обличане е легендарен в Холивуд средите. Всеки път очакваме тоалетите й за специални събития като Оскарите, Златните Глобуси, наградите Грами и т.н. с огромно нетърпение, а прекрасната Кейт никога не ни разочарова!

Kate-Hudson

Кейт е истински пример за перфектната дамска фигура! Изглежда зашеметяващо, а всички добре знаят за ежедневните грижи, които полага за тялото и красота си. Всичко, разбира се, на базата на йога сериите и храненето с изцяло естествени храни.  Милиони жени по света биха искали да узнаят тайната за перфектния вид на 36-годишната актриса, дъщеря на филмовите легенди Голду Хоун и Бил Хъдсън, и сега наистина ще имат тази възможност! Кейт издаде книгата си Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body и по всичко личи, че тя ще се превърне в следващия голям хит на пазара!

В изданието Хъдсън разкрива личните си практики за поддържане на добър тонус – правилния баланс между храните, любимите си рецепти, трикове за засищане, а също така упражненията и спортовете, които практикува. Всеки фен на актрисата обаче добре знае, че в основата на нейното ежедневие стоят йогата и медитацията. „Медитацията спаси моя здрав разум. Не че съм луда, но в този забързан свят на свръхстимулация и технологии, се натрупва огромно количество емоционален стрес. Много трудно е да стоиш здраво стъпил на земята

Напомняме ви,че актрисата има две деца от свои бивши партньори – Бингам Хоун Белами и Райдър Робинсън. И макар двете момчета вкъщи определено да я държат непрестанно ангажирана, Кейт винаги успява да намери малко време и за себе си. „Когато медитирам всеки ден, се чувствам толкова спокойна, вече не усещам живота си извън контрол” – споделя звездата. Актрисата е посветена в тайните на медитацията от майка си – прочутата Голди Хоун,която усвоява практиките вече десетилетия наред. И като имаме предвид колко прекрасни са и двете, спокойно можем да кажем, че методите действат!