Кели Брук e най-добрият дизайнер на бельо

Кели Брук беше отличена за най-добър дизайнер на дамско бельо за 2012 година. Топмоделът, който създаде собствена луксозна линия бельо, беше избрана с вот на публиката в интернет, спечелвайки най-много гласове за своите ултра женствени модели.

Онлайн проучването се проведе от вестник “Сън”. В битката участваха още известни личности, създали своя колекция или линия, в следствие на колаборация с известен бранд.

Колекцията на Кели Брук е в сътрудничество с британската марка New Look. Всички модели бельо, дрехи, аксесоари и козметика може да разгледате в онлайн сайта на бранда – ТУК!!!

Брук, която стана известна със своите секси пищни форми, събра повече гласове от колежката си Бар Рафаели, Дита фон Тийз и футболиста Дейвид Бекъм.

На второ място се нареди бразилската газела на модния подиум – Жизел Бюндхен, а трети са сестрите Кардашиян, които се опитват да утвърдят секси мода за жените с повече извивки, информира БГНЕС.

Ретро колекцията на Дита фон Тийз е четвъртият фаворит на читателите. Бельото на манекенките Бар Рафаели и Роузи Хънтингтън-Уайтли не успяха да направят трайно впечатление, спечелвайки най-малко гласове.