Кели Роуланд е секси и в перфектна форма

Кели Роуланд, която сега е жури в американския X factor, е момичето от корицата на списание Shape за месец октомври. Тя показва страхотни изваяни форми на страниците на изданието и споделя какво я кара да се чувства секси и как поддържа формата си.

Смуглата красавица разказва, че тренира усилено – по 5-6 пъти в седмицата. Спортът и сънят я карат да се чувства по-добре. Тя обяснява, че е черта на жените в рода им да наддават килограми с възрастта в областта на дупето и бедрата. По тази причина личната треньорка на Кели – Джанет Дженкинс, я кара да прави много клекове, за да стяга задните части. Певицата твърди, че никак не й е лесно с тези усилени тренировки, но старанието определено променя тялото й (б.а. За добро, както виждате!).

„Треньорката ми винаги казва, да намеря част от тялото си, която обичам най-много. При мен това са ръцете, които съм наследила от баба си. Спомням си, че тя винаги носеше потници и сладки ризи, които разкриваха горната част от тялото й, а аз намирах това за много готино. Обичам моите оформени ръце!”, споделя звездата.

„Да поддържам тялото си ме кара, да се чувствам секси. А, не е ли това основната цел на всеки, който иска да изглежда добре, когато свали дрехите си?”, казва певицата.

Когато искам да изям една пържола , аз си правя на скара гъби с малко козе сирене върху тях. Научих се да задоволявам жаждата за сладко, като заменям  фъстъченото масло с половин супена лъжица бадемово масло и половин банан“, разказва Кели, която очевидно е готова на компромиси, за да поддържа изваяните си форми.