Кендал Дженър е най-високо платения модел в света

Да си супермодел е не само призвание, работа с правилните дизайнери и изграждане на впечатляващо портфолио, това също е и генериране на големи (наистина големи) печалби. Що се отнася до най-големите звезди, бизнесът на модата може да бъде невероятно доходоносен, особено за имена като Жизел Бюндхен и Кендал Дженър, които водят редицата на новата класация на Forbes за най-печелившите модели на 2017 година.

 

kendall20jenner

 

Въпреки че самият списък поднесе няколко изненади, Дженър повежда Бюндхен, като официално е най-високо платения модел в света. Бюндхен е носител на титлата всяка година, откакто списъкът е започнал през 2002 г., но тази година за пръв път не повежда.

 

KENDALL20JENNER2

 

Отчелата 22 млн. долара в последните 12 месеца Кендал е постигнала заветната сума, благодарение на комбинираните приходи от семйното й риалити шоу, договорите с козметични комании, фотосесии и ревюта.

Вярваме, че Кендал Дженър е заслужила, това което притежава и било то с 22 милиона в банката или не, да бъдеш най-добре платеният модел е хубаво, но истинското постижение идва от това, какви послания поднасяш на хората.

 

3-kendall-jenner-vogue