Кендъл Дженър и Джиджи Хадид смениха косите си за Balmain

В ранното утро на парижката седмица на модата фотографите неуморно преследват красива дългокрака брюнетка и я умоляват: „Усмихни се, Кендъл, усмихни се насам!” Опитват се да уловят поредния супер стилен кадър на известното It-момиче Кендал Дженър,която ще бъде в Париж по време на ревютата и ще вземе участие в по-голямата част от тях. Но когато се обръща към фотографите, на тях им отнема известно време да осъзнаят, че са направили дузина снимки не на Кендъл, а на…. Джиджи Хадид – друго супер известно It-момиче и най-добра приятелка на Дженър! Какво се случва?

Kendall And Gigi

Днес никой не ме познава в началото. Много хора ме наричат Кендъл, а на нея казват Джиджи” – казва Хадид и сочи Дженър, която стои само на няколко крачки от нея с платинено руса коса и големи слънчеви очила – „Всъщност е много забавно. Това е като мое алтер его!” Хванати под ръка двете най-добри приятелки-супермодели привличат вниманието навсякъде, където и да се появят, а сега изглеждат наистина зашеметяващо! Но от къде идва цялата идеята за подобно радикално преобразяване?

Gigi and Kendall

Оливър Рустейн стои зад всичко, разбира се! Защото просто няма да е същото, ако креативния директор на Balmain не предизвика шум около себе си. Изминала е точно една година от момента, в който неговата близка приятелка и муза Ким Кардашиян боядиса черната си коса в платинено русо, специално за ревюто на Balmain и седна на първия ред заедно със съпруга си Кание Уест. Тази година младия дизайнер черпи вдъхновение от това медийно събитие и избра перуки за своите най-известни модели. Идеята за неочакваната изненада стои в основата на решението му. Не само Кендъл и Джиджи слагат перуки. Роузи Хънтингтън-Уайтли е брюнетка, а Алесандра Амброзио – блондинака. И определено им отива!

Balmain FW16

Двете най-добри приятелки не пропуснаха да се разходят из улиците на Париж, преобразени с новото си алтер-его и колкото повече ги гледаме, толкова повече си мислим, че тези момичета биха изглеждали невероятно буквално всякак! А вие какво мислите?

kendall-jenner-blonde-gigi-hadid-brunette