Ким и Кание станаха родители! Какво ще бъде името на детето?

Освен ако не живеете на някоя друга планета, сигурно не ви е подминала новината, че в сутринта на 5 декември една от най-известните и обсъждани светски двойки – Ким Кардашиян и Кание Уест – станаха родители на второ дете! Двегодишната им дъщеря Норт Уест бе последвана от момченце, което риалити звездата е родила, както стана ясно, без усложнения.

От момента, в който новината за раждането на Ким се появи в медиите, букмейкъри из цяла Америка започнаха залагания за името на новороденото. Само преди няколко часа сестрата Ким – Клоуи сподели пред медии, че името Ийстън (Easton) е най-вероятно поне за сега. По този начин три от четирите посоки на света ще присъстват в звездното семейство след татково West (запад), малката North (север), а сега и Easton (на Изток). Само времето и ексцентричните Ким и Кание ще покажат как всъщност ще се нарече бебето. Но каквото и име да изберат, убедени сме, че то е без значение. Пожелаваме на разрастващото се семейство единствено щастие и разбирателство!

Напомняме ви, че бременността на Ким Кардашиян бе доста проблемна. За всички свои трудности по пътя на второто си дете, риалити звездата споделяше в продължение на девет месеца през своя официален уебсайт. Несгодите започнаха още от трудното й забременяване. По време на износването на момченцето си, Ким е имала проблеми с тялото и чести нетърпими болки. „За мен лично бременността е едно от най-неприятните изживявания” – откровена бе звездата в интернет пространството – „Наистина не разбирам жените, които твърдят, че това е най-приятното изживяване. През по-голямата част от времето се чувствам ужасно непривлекателна и подтисната.” И въпреки това второто бебе в семейство Уест бе истински желано.

Ужасно е да виждаш как тялото ти се разширява до невъзможни размери. Изведнъж нито една от дрехите ти не ти става и дори не можеш да излезеш от вкъщи” – споделя още Ким. Напомняме ви, че светските появи на Кардашиян не намаляха заради бременността й. Напротив, звездата нито за момент не свали нежната си усмивка докато позираше пред обективите на фотографите на поредния червен килим. Проблема с дрехите очевидно също е решен! И макар да имаше доста недоразумения в стила й за бременни, които ви показахме преди време (виж ТУК), имаше и доста страхотни модни моменти. Ето кои бяха любимите ни: