Ким Кардашиан и Канйе Уест очакват своето трето бебе преди Коледа

Ким Кардашиан и Кание Уест, които очакват третото си дете благодарение на метода на сурогатството, се очаква да посрещнат новото бебе Уест преди Коледа, заявиха източници на семейството.

 

ким
По-ранните новини по темата гласяха, че детето трябва да се появи на бял свят в края на Януари, но изглежда, че кланът Кардашиан-Уест ще приветства новия си член много по-рано.

 

ким 2

Детето е момиченце. В края на Септември, Ким потвърди, че тя и съпругът Кание Уест очакват бебе номер 3, в трейлър на хитовата поредица „ Keeping up with the Kardashians“.

kanye-kids-clothing-line-01-1200x800
Кардашиан и Уест, които се ожениха през 2014 г., в момента са родители на две деца: Норт Уест на 4г. и Сейнт Уест на 2г.

Важно е да отбележим обаче, че Ким не е единствената Кардашиан, която очаква бебе. Сестра й Клои Кардашиан очаква дете от шампиона на НБА Тристен Томпсън, с който нямат брак, но са видимо много щастливи. Интересен факт е, че най-малката сестра на Ким, а именно Кайли също е бременна. 20 годишната Кайли Дженър е бременна от рапъра Травис Скот. Очаква се Клои и Кайли да дадат живот на своите наследници по едно и също време през идната 2018г.