Коя знаменитост е модна икона на годината

Някои от най-обичаните знаменитости се срещнаха на 47-те годишни награди People’s Choice Awards, по време на които най-добрите от филмовата индустрия, телевизията и музиката бяха наградени от публиката. Сред гостите, които минаха по червения килим, бяха Кристина Агилера, Карди Би, Хали Бери, Скарлет Йохансон, Парис Джаксън, Чарли Д’Амелио и Лили Рейнхарт, но фокусът беше изцяло върху Ким Кардашиян.

Създателката на SKIMS прие наградата за модна икона на годината в тотална визия на Balenciaga от колекция пролет/лято 2022. Облеклото включваше мини рокля/бюстие, облечена върху поло, съчетано с чифт ботуши, които приличаха на комбинезон и дълги ръкавици.  За да придаде на тоалета си още по-голяма ексцентричност, Ким избра огромни модел очила с обвиване, заедно с големи обеци.

Причините, поради които знаменитостта заслужава наградата за модна икона на 2021 г., са „силно чувство за мода, безпрецедентен предприемачески успех и самостоятелно трансформиране на модната индустрия чрез нейния новаторски дизайн и определяне на модните тенденции  през последното десетилетие.