Ким Кардашиян с цели 150 коледни подаръка от Кание Уест!

Всички сме съгласни с факта, че Коледа е времето да зарадваме любимите си хора. Да им поднесем красиви подаръци, върху които истински сме се потрудили – да изберем, да опаковаме, да подготвим. Вълнението да видиш, че някой оценява труда ти и истински харесва подаръка си е несравнимо! Именно затова се чудим как ли се е почувствал Кание Уест, когато е подарил на съпругата си Ким Кардашиян своите не 150 подаръка!?

Да, точно така, не е печатна грешка! Не 15! А 150! Опаковани и надписани “С любов от Кание за Ким!” и всички поставени под елхата в къщата на Крис Дженър, където тази година се е провело коледното празненство на семейството.

И докато отлагаме мисълта за това къде Ким ще съумее да побере всички тези неща, подарени й наведнъж, по-интересно ни е да разберем как Кание е успял да запази тайната си от риалити звездата и къде е скрил 150 огромни и пищно украсени коледни пакета!? Отговора е Кортни Кардашиян! По-голямата сестра на Ким с охота се е съгласила да прибере подаръците на сестра си вкъщи, където е пристигнал цял екип от декоратори, за да опакова всички 150 пакета. Доста впечатляващо, нали?

Но ако си мислите, че Ким няма да забележи отсъствието на съпруга си дълго време – лъжете се. Именно за това е било невъзможно Кание сам да замине за Италия, за да купи част от подаръците за жена си. Вместо това той изпраща своя асистент, който прекарва там 10 дни в обиколки по най-ексклузивните и скъпи бутици и дизайнерски ателиета.

Покупките се извършват по телефона и по Skype, където Кание лично одобрява всяко едно палто от естествена кожа с косъм, всяка една дизайнерска чанта или рокля от Louis Vuitton, всеки един чифт чизми или гащеризон Prada… и какво ли още не! Можем само да гадаем какво се е криело във всяка една кутия под елхата на Ким, но сме убедени, че всичко е било скъпо, луксозно и лимитирано – точно както обича госпожа Кардашиян-Уест.

Без значение какво мислим за семейство Кардашиян, определено не може да не се зачетат усилията на Кание. Да, може 150 подаръка да са си чисто прахосничество, но такъв е света в който той и съпругата му живеят и никога не са се престрували. Каквото и да е купил за Ким, усилието да избере толкова много дарове и да се постарае всичко да остане в тайна с единствената цел да я изненада и зарадва, определено носи доста съпружески точки за Кание