Ким сбъдна мечтата си за корица на Vogue, но всички негодуват!

Ким Кардашиян сбъдна мечтата си, като да се появи на корицата на американския Vogue. Заедно със своя възлюбен Кание Уест, тя “покори” априлския брой на престижното модно издание.

Една от най-коментираните двойки застана пред обектива на известната фотографка Ани Лейбовиц. На корицата брюнетката е облечена с приказна рокля на Lanvin. Тоалетът е допълнен от изискана прическа – коса прибрана в кок. Зад Ким е годеникът й, която я държи в обятията си.

Тази фотосесия е осъществена дългогодишна мечта за Кардашиян и тя побърза да го съобщи в социалните мрежи, написвайки: “Това е сбъдната мечта. Благодаря ти списание Vogue за тази корица. О, Господи, дори не мога да дишам!”

Всъщност, въпреки естетичните кадри, появата на двойката в модното издание предизвика доста слухове и негативни коментари. Носеше се мълва, че Кание е “уредил” тази фотосесия за любимата си. Главната редакторка на Vogue US побърза да коментира с официално изявление в писмо, че няма такова нещо и решението за тази корица е свързано с интереса към риалити звездата, а не е повлияно от известния й приятел.

Редица звезди и почитатели на списанието обаче не одобриха факта, че на корицата е снимана знаменитост, любима на жълтите медии. Негодование изразиха известните модни блогъри Том и Лоренцо, канадското списание “Флеър” обяви дори, че това е “краят на света”, а актрисата Сара Мишел Гелар написа в Twitter: “Мисля да спра абонамента си за Vogue. Кой е с мен?”. Появиха се и комични колажи, които осмиват корицата. Вие как мислите – двойката заслужава ли това “модно признание”?

редактор: Делица Цонева