Кияра Ферани отваря вратите на своята дизайнерска гардеробна

Когато става въпрос за организация на гардероба, всяка дама мечтае за една от онзи стилни и просторни Walk-in гардеробни, които да имат достатъчно пространство, за да приютяват най-големите ни модни съкровища и най-свидни шопинг находки. Вече ви дадохме идеи за това как да организирате своята walk-in гардеробна по красив начин, а днес е време да ви направим виртуална разходка из „храма” на едно от най-известните It-момичета в момента – Кияра Ферани.

Много малко хора не познават името на Кияра Ферани и повечето от тях са възможно най-далеч от модата. Ако се интересуваш поне малко от тази индустрия обаче няма как да не си запознат с работата на младата италианска блогърка, която само за няколко години успя да превърне блога си в цяла индустрия. Днес Кияра Ферани има собствена модна линия за обувки, козметична линия, работи в сътрудничество с най-ексклузивните брандове и лицето й се появява по-често на кориците на модните списания от всяка друга знаменитост. Това обаче нямаше да бъде възможно ако не беше отличителният й стил, който привлича всички над 5 милиона последователи към Instagram профила й. Виждали сме Кияра в невероятни тоалети, от които не можем да откъснем очи.

Къде обаче съхранява съкровищата си? Къде е мястото, на което се случва магията? Домът й в Лос Анджелис е едно наистина невероятно кътче (виж ТУК), а сърцето на къщата определено е шикозната гардеробна на Кияра. Харесва ни колко организирано и подредено е всичко – ефект, който е постигнала благодарение на разделянето на рафтовете на много отделения, които са предназначени за различни аксесоари. На обувките е отделена цяла една стена, защото всички знаем добре, че за едно It-момиче не съществува такова нещо като „прекалено много токчета”. Пространството за закачалки също е добре обособено и подредено. За да придаде доза шик на гардеробната си, Ферани избира голям диван, сладурска тоалетка и цветен килим, които правят стаята уютна и красива. Естествената светлина идва от големите прозорци и позволява по-прецизен избор на дрехите.

А на вас допада ли ви гардеробната на Кияра Ферани?

 

 

 

 

Автор: Преслава Цачева