Клой Кардашян ни представи своята True love

Както всички очаквахме, не се и забави много новината с името на поредното бебе Кадрашян на най-новата майка в семейството – Khloé Kardashian. С очарователен пост в профилите си в Instagram и Twitter, реалити красавицата ни каза как ще се казва момиченцето, което роди в четвъртък.
Красива снимка на бебешката стая, отрупана с розови балони, цветя и детски плюшени играчки, засия по страниците на социалните мрежи, в добавка със сладък текст: „Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!” Стана ви ясно, че Клой е открила своята True love, нали?

30713406_10215609940059304_7492664915677675520_n
True е първото дете на звездната двойка, която успя да привлече вниманието на папараците не само, заради раждането на дъщеря им. В този случай интересът ги застигна, защото във виртуалното пространство се появи снимка на Tristan Thompson в неудобен момент с непозната дама, който породи слуховете за неговата изневяра.
За него това пък е второто дете. 27-годишният играч на NBA стана татко за първи път през 2016 година на Prince Thompson с бившата си приятелка Jordan Craig.
Вече с нетърпение очакваме да видим и дебютните изяви на True в социалните мрежи.

Редактор: Марина Делева