Когато дързостта идва в повече – моден гаф от Салма Хайек

По принцип обожаваме Салма Хайек още от незабравимата й роля на художничката Фрида Кало във филма „Фрида”, който обра всички възможни награди и се превърна в абсолютна класика. Харесваме превъплъщенията й и в много други филми и формати. Обожавахме календара на Campari, в който именно тя бе звездата под прожекторите. Несъмнено е прекрасна жена с незабравими черти и изумителна, нежна красота!

Суперлативите обаче приключват до тук, когато погледнем гардероба й. На червения килим, Салма показва стил, който не ме сигурни, че възприемаме за нормален. Винаги свръх подчертаното й деколте се набива толкова силно в очите ни, че на моменти започваме да се чудим какво се опитва да докаже!? И макар никой да не е напълно наясно дали бюста й е естествен или дело а някой талантлив холивудски специалист, Салма не пропуска случай да ни го покаже. Последната подобна ситуация е от церемонията по раздаването на театралните награди Evening Standart Theatre Awards. На червения килим Хайек се появи с дълга бяла и прилепнала по тялото рокля от Alexander McQueen с деликатни дантелени детайли. И докато всичко това е наред, вниманието ни прикова отвореното деколте на роклята, което не се справяше със задачата да побере прелестите на Хайек. Декоративните вълнички по ръба на деколтето добавяха допълнителен и ненужен обем на бюста.

Нямаме нищо против красиво подчертаните гърди с дръзкото и секси деколте, но в случая на Салма това далеч не е така! Изглежда пошло и безвкусно и ясно се вижда, че в тази област роклята й е прекалено малка, а гърдите й всеки момент ще изскочат. Останалата част от тоалета на актрисата се състоеше от семпъл металически клъч, диамантени обеци, гривна и пръстени. Светлия нежен грим и елегантна прическа завършваха тоалета.

А вие какво мислите за облеклото на актрисата?