Кои са най-неверните партньори според зодията?

Много хора твърдо вярват в хороскопа си и смятат, че зодиакалният знак определя характера. Вижте какво сигнализира зодията на партньора ви по отношение на склонността към изневяра.

Ако любимият ви е риби, добре е да го държите под око, защото ново изследване показва, че мъжете риби изневеряват най-често. Сайтът AshleyMadison.com установил, че от всички негови потребители от силния пол, най-много са представителите на зодия риби. Сайтът изследвал и представителките на нежния пол, за да установи кои са най-склонни на изневери. Оказало се, че жените близнаци са най-неверни, като повечето потребителки на сайтовете за извънбрачни връзки са именно представителки на този зодиакален знак.

Не съм изненадан, че рибите оглавяват класацията, защото те са господарите на въображението и фантазията. Те се измъчват, когато любопитството им остава незадоволено“, заяви астро-сексологът Кики.

Ако мъжът е скорпион, жените няма от какво да се притесняват. Жените везни пък са най-верните представителки на нежния пол.

“Везните са господарите на отдадеността и партньорството. Колкото до скорпионите, те се влюбват страстно и рядко кръшкат във връзки с ниска интензивност, така че ако очите им започнат да шарят, обикновено прекратяват връзката”, обяснява астро-сексологът.

“Връзката между зодиакалните знаци и склонността към изневери е интересна и изследвайки данните, трудно можем да не се съгласим, че рождената дата на човека има отношение с предразположението към изневяра. Фактът, че мъжете риби оглавяват класацията със значителна преднина трябва да послужи като предупреждение за жените “, заяви създателят и генерален директор на сайта AshleyMadison.com Ноел Бидерман.

Източник: БГНЕС