Кои са най-често задаваните модни въпроси в Google през 2015?

Кое е нещото, което най-силно е вълнувало модните любители през 2015 година? Кои са били най-интересните теми и най-често задаваните въпроси в социалните мрежи?

Отговорите на тези въпроси предстои да ви дадем, защото края на годината е време за равносметка на събитията и различни забавни статистики, които да повдигнат настроението ни и да ни накарат да се усмихваме. И в случай, че винаги сте искали да се допитате до експерт по някой моден въпрос, но пък така и никога не сте намирали подходящия случай да потърсите услугите на такъв, винаги може да се обърнете към най-голямата и често използвана търсачка в света – Google!

Съвсем наскоро в интернет пространството бе пуснат списък с най-често гугълваите модни въпроси през 2015 година. И докато някои от питанията са логични и съвсем нормални, други са доста смешни. Но, нека си го признаем – когато ни е срам да попитаме някой човек за нещо, всички ние го търсим в гугъл! Затова нека не бъдем прекалено осъдителни, а по-скоро да се посмеем дружно. Макар да намираме някой от въпросите за доста странни, предполагаме, че голяма част от тях (с изключение на няколко булчински отклонения) са задавани от млади момичета, които тепърва навлизат в чудния, пъстър и интересен свят на модата.

  1. Как се ходи на високи токчета?
  2. Какво да облечем за първия ден в училище?
  3. Как да изтъркаме дънките си вкъщи?
  4. Как да завържем риза на кръста?
  5. Какво трябва да облече булката на репетицията на сватбата?
  6. С какво да носим боти?
  7. Какво представляват обувките Mules?
  8. Какво да облечем за  сватба в гората?
  9. Как да се обличаме като Miranda Signs?*
  10. Какъв цвят обувки си отиват с синьо-черна рокля?

*Miranda Sings е една от най-често гугълваните личности през 2015 година. Интересното обаче е че тя всъщност не е истински човек. Става въпрос за изцяло измислена интернет персона, за която обаче има много и подробна информация в мрежата. Цялата концепция е измислена страшно интересно! Ако искате да се позабавлявайте – потърсете името й!


Автор: Преслава Цачева