Кои са новите лица на Prada Menswear SS16 и защо ги обожаваме!?

Докато по-голямата част от модните брандове се оглеждат за професионални модели, които да се превърнат в лица на техните нови дизайнерски линии, Prada винаги се е отличавала в това отношение. От известната модна къща неведнъж са се обръщали с предложение за сътрудничество към млади и интересни актьори, както от Холивуд, така и от по-независими продукции. Да бъдеш поканен за лице на марката е истинско признание! Младите господа, които се появяват в кампаниите на бранда са винаги внимателно подбрани, много подходящи и очарователни по един по-особен начин. Имат няколко общи неща – те са красиви, талантливи, в разцвета на кариерата си и леко мистериозни.

В ролята на лица на Prada през годините са попадали имената на признати звезди като Гари Олдман, Кристофър Уолц, Едуарт Нортън, Том Рот, Дейн Дехаан, Ейдриън Броуди, Майкъл Шанън и много други. Мнозина смятат дори, че сътрудничеството с Prada е един вид билет към върха. Миксирайки модата с киното, от марката сякаш имат думата за това кои ще бъдат следващите големи имена в актьорската професия. Единственото, което ще кажем, е че до тук не са правили грешка. Предстои да разберем дали Prada Menswear SS16 ще пожъне същия успех.

Новите актьорски имена, които бранда добавя към звездния си списък, са тези на Лоугън Лърман, Матю Биърд и Били Хоул. Трима млади господа със завидни професионални успехи, тълпи от почитателки и тайнствени, меланхонични очи.

Ако се чудите от къде ги познаваме, ето няколко факта за тях:

Лоугън Лърман играе още от началното училище. Зад гърба си има успехи както в Холивуд, така и на Бродуей. Партнирал си е с носители на Оскар и други известни актьори като Брад Пит и Кристофър Бейл. Големия пробив за него идва с главната роля в „Пърси Джаксън”, след който за една вечер се превръща в абсолютен тийн идол. Следват по-сериозни проекти като “The Perks of Being a Wallflower”, в който си партнира с Ема Уотсън. През 2016 и 2017 предстои да го видим в няколко главни роли.

Виждали сме Били Хоул предимно в жанра „фантастика” с ролите си в Glue и Ghosts, но нямаме търпение да проследим разгръщането на таланта му до нови висини. Съвсем скоро му предстои да се дипломира от известния Bristol Old Vic Theatre School – институция, която е дала на филмовия свят имена като Джеръми Айрънс и Даниел Дел-Луис. Края на 2016 година ще имаме удоволствието да го видим в новата кино адаптация на известното произведение на Антон Чехов – „Чайка”

За мнозина Матю Биърд е новия Колин Фърт, но ние смятаме, че ще постигне далеч по-големи успехи от британския си колега. Матю е в разцвета на вълнуващата си кариера, започнала със страхотния “When Did You Last See Your Father” и преминала през „Riot Club” и “The Imitation Game”, където си партнира с Бенедикт Кембърбач и Кийра Найтли.  Успехите му на Бродуей пък вече са му донесли номинация за награда Тони.

Автор: Преслава Цачева