Най-актуалните тенденции при булчинските рокли за есен 2015

Класика, разкош и новаторство съчетава в модните тенденции предстоящата есен. Романтика и трогателни детайли ще отличават роклите в сезона на трайната любов и кадифените багри. Чувствена и секси, булката грее в дантела и перли.

Стоманата е новото бяло

Законодателите на модата акцентират върху люляк, мента, нежно синьо, розово и сиво. Стоманеният блясък – специално предложение за принцеси, е чудесна алтернатива на традиционното бяло. Популярно през сезона ще е и нетипичното за сватби черно. То обаче не изпълва цялостно тоалета, а е само детайл в облеклото. Строгият цвят се вплита в колан, пристягащ талията, или се превръща в акцент на воала.

Триумф на дантелата

Дантелата, най-сексапилната материя, се завръща триумфално. Тя извайва малките детайли, оформя нежните чупки на булото. Цветя от изящната тъкан украсяват роклята, привличайки погледа с трогателната си нежност. По-смелите дизайнери предлагат и изцяло ушити от дантела тоалети, а ефектът е главозамайващ – фин и изискан силует.

Акцент върху ръкавите

Бюстиетата и откритите рамене са водещ елемент в булчинската мода. През есента обаче те отстъпват позицията си на по-скромните детайли. На преден план излизат ръкавите – къси и дълги, които се вписват идеално в атмосферата на сезона. Елегантната дантела плътно обгръща ръката. При някои модели те играят декоративна роля. Роклите са украсени с камъни и перли или са изработени от тънък и изящен тюл, който създава илюзия за отсъствието им.

Деколте и романтика

Деколтето във формата на лодка, така актуално тази есен, ще придаде романтичен щрих и изтънченост на образа. Подчертано от лека, полупрозрачна материя, играеща със светлината, ще се превърне в най-важното бижу. Разкривайки красотата на раменете, то е изискано и деликатно, показва крехкостта и всепоглъщащата ви женственост.

Сватбен Crop top

Понякога модните тенденции са в разрез с традициите. Нестандартният Crop top, който тази година е абсолютен хит и не смята да отстъпва позициите си, предлага да съчетаете широка, дълга пола с късо бюстие. Друг смел и актуален вариант са прозрачните тоалети. Набират популярност и роклите две в едно. Шлейфът или полата може да бъдат свалени и ето че имате вариант за танци.

Невероятните 40-те

Стилът ретро е във вихъра си както никога досега. На смяна на 20-те идват краят на 30-те и 40-те – епохата, наречена “Златния век на Холивуд”. Гладките линии, летящите ръкави и нежният блясък на коприната са в светлините на прожекторите. Много от именитите дизайнери предлагат рокли, повлияни от винтиджа. В духа на арт-деко пък ще заблестите – перли, кристали и пайети украсяват тоалета.

Елегантността на стария свят

Величие и разкош, изтънченост и благородство. В такава рокля ще мине под венчилото дори княгиня. Балните тоалети не излизат никога от мода – всяка булка мечтае да е принцеса. Дизайнерите допълват класическия силует с високи цепки, разголени рамене и детайли от най-изящната коприна. Полите са пищни, а роклите богато декорирани.


Снимки: сп. Булка