Кой е стилистът на Кари Брадшоу и Емили Купър

В модата има много легенди, а сред e и Патриша Фийлд, стилистката, която създаде целия облик на „Сексът и градът“, а също така избира визиите на Емили в Париж. Тя беше тази, която създаде визията на Кари Брадшоу, журналистката от Ню Йорк, която смесваше рокли от 10 долара с много скъпи обувки Manolo Blahnik и носеше тюл с небрежност за ежедневието.

Днес обаче младите виждат Емили Купър, изиграна от Лили Колинс, като новата алтернатива на Брадшоу. Емили ни напомня много на  стила Кари, но повече като нейна по-добра версия, благодарение на умела комбинация от prêt-à-porter и ретро елементи. Накратко, перфектен хибрид между класическото американско момиче и типично парижкия стил, с обувката на Пепеляшка, която вместо Blahnik предпочита червената подметка Louboutin.

И така, ние от еModno.com се чудим, как се чувствате по-комфортно като Кари или като Емили? Коя визия приляга по-добре на вас?

Емили: свеж външен вид, мини поли, флорален принт и удобни кецове

Емили Купър е жизнена, уверена в себе си, до толкова, че да  носи змийския принт, съчетан с супер ярки цветове и дори фуксия. Емили е искрена като Кари Брадшоу, тя често носи това, което намира в гардероба си. И тя прави едно нещо, което всички Кари, които всички знаем, никога не биха направили по някаква причина: почива от високите токове, за да отиде за цветя или да закуси в квартала, предпочитайки чифт удобни маратонки.

Кари: колани, тюл, бижута, миди поли и женствени рокли

Кари Брадшоу е легенда. От първия до последния епизод на „Сексът и градът“ тя демонстрира изключителен стил, като бяга от едно авеню на друго в Манхатън. Накратко, Кари е Кари и заедно със своите три верни приятели тя е направила стила на неелитния Ню Йорк истинска легенда. Заслугата е в това, че Патриша Фийлд, нейн стилист. В крайна сметка не малко жени купуват обувки три пъти по-скъпи от роклите си и излизат с ризи с налудничеви надписи. Това обяснява защо стилът на Кари е толкова харесван и защо жените се свързват толкова лесно с нейния персонаж.