Кой се грижи за стилът на звездите

Тоалетите на актриси и модели започнаха да привличат все повече внимание, добавяйки отговорност към ролята на тези, които помагат при избора на подходяща рокля и аксесоар, а именно стилистите. От мистериозни фигури, криещи се в сенките, тяхната роля придобива все по-голямо влияние, превръщайки се в основна съставка за успеха на една знаменитост. Истински имиджмейкъри, архитекти на стил, способни да превърнат дори най-безличният персонаж в it-girl, те превръщат своите клиенти в неузнаваеми.

Меган Фокс и Хейли Бийбър

Допреди няколко месеца Меган Фокс беше само спомен от началото на 2000-те, известна с култов филм на ужасите за тийнейджъри и с това, че беше бивша съпруга на една от звездите на Бевърли Хилс 90210. Но разводът, връзката с Machine Gun Kelly направи актрисата едно от най-популярните it-girls в момента. Тайната? Съсредоточете се върху естествената й чувственост и добавете поп-пънк привкус със супер тесни мини рокли, облекла с разкроени детайли, корсети и винилови клинове.  А зад всичко това стои Мейв Райли. По-сложни са изборите на стилистката за другия й най-известен клиент, Хейли Бийбър. Въпреки че според слуховете моделът е готов да да стане свой собствен стилист, тя дължи на Райли благодарности за страхотния урок зпо стил, който й даде през годините. 

 

Бела и Гиги Хадид

Човекът, който се грижи за стилът на Гиги и Бела Хадид е Мими Къттрел. Според нея всички момичета трябва да имат в гардероба си поне един чифт дънки с висока талия и бяла тениска. Когато работи като стилист обаче, тя предпочита да се съсредоточи върху тоалети със силно улично влияние. Твърди се, че кариерата й започва благодарение на щастлива среща с Джиджи Хадид, а след като покори Джиджи, Мими също започна да си сътрудничи с Бела Хадид, засилвайки любовта си към 90-те.