Кой уби Amazoula? Новата пролетно-лятна кампания на Louboutin!

Кой уби Amazoula?

Създавайки интрига около своята нова пролетна кампания – Christian Louboutin Amazoula Spring Summer 2016 Collection, дизайнерите от френския моден бранд имат за цел да представят своите нови елегантни гладиаторски сандали. Вълнуващата кампания ни пренася по средата на детективското разследване на убийството на богатата и дългокрака Amazoula, която лежи на пода, обута във въпросния чифт –  буквално „To die for!” По време на цялата реклама, ставаме свидетели на опитите на стилната детективка да разобличи убиеца и неговия мотив, а в края на късометражния филм разбираме какво всъщност го е подтикнало да извърши престъплението.

Стана ли ви интересно? Не пропускайте да изгледате клипа „Who Killed Amazoula?” точно тук:

В своето 2-минутно видео Louboutin ни разкриват елементи и модели от своята най-нова колекция чрез серия от напрегнати кадри, в които обувките играят ролята на веществени доказателства за разследването на убийството и се разглеждат с особено голямо внимание. Самата детективка Байла пристига на криминалната сцената с чифт стилни токчета, с които се разхожда из апартамента на богатата Amazoula, опитвайки се да разбере дали тя се е борила за живота си и за да опази скъпоценната си модна колекция. Главна заподозряна е прислужницата, която изглежда подозрително заради своята класическа строга черно-бяла униформа и ярко розови токчета Wavy Dolly.

Внимателното оглеждане на някои от чифтовете на Amazoula буквално под лупа, дава възможност на зрителите да станат свидетели на изключителното внимание към детайла и прецизната изработка, с които френската модна къща е известна. Изпълнената със загадки и напрежение кампания “Who Killed Amazoula” перфектно показва една чувствена и специална колекция, за която всяка дама ще бъде готова на всичко.

Късометражния филм е съвсем нов подход в модната реклама, който определено грабва вниманието и мислите ни! А вие как смятате? Допада ли ви идеята на Christian Louboutin?

Автор: Преслава Цачева