Коко Роша представя собствена модна линия Co+Co by Coco Rocha

Коко Роша е един от онези малко супермодели, които успяват да излязат от рамката на професията си и да прочуят името си с повече от дефилирането на подиума и фотосесиите за различни брандове. След като Коко Роша успя да използва своите 13 години опит в бранша, за да напише книга, наречена “Study of Pose: 1000 Poses by Coco Rocha”, която се оказа нещо нечувано до сега и моментален успех, вече е време и за модна линия.

Канадския супермодел ще представи собствения си бранд Co+Co by Coco Rochaмарка, посветена на спортното облекло. Според прекрасната Коко, линията дрехи ще представлява висококачествено производство и доза лукс, които донасят съвременна нотка в класическите линии. Представянето на първата й индивидуална модна линия идеално съвпада и със стартирането на новия сайт на супермодела – CocoRocha.com.

Очевидно е, че империята на Роша е на правилния път към разширяването си, а звездата успява отлично да съчетава всичко това и с новите си задължения като майка. В ежедневието й комфорта и удобството си проправят път като водещ мотив. В Co+Co by Coco Rocha става въпрос за стрийт стил и атлетичност – дрехи, които позволяват свободно движение. Цените ще бъдат достъпни, започвайки от 80 и достигайки до 300 долара, за да може всеки да се наслади на стила на Роша. Моделът-дизайнерка ще започне с 60 собствени дизайна, които ще бъдат произведени в ограничени количества, но плановете за в бъдеще са много по-смели и мащабни.

“Става въпрос за качество, материали и конструкция! Тъй като съм израснала сред мода още откакто бях на 14, знам от първа ръка каква е разликата между прецизната изработка и кройка и това, което ще се разпадне от тялото ти буквално след няколко часа носене.” – казва Роша – „Мисля, че когато става въпрос за стрийт облекло с атлетични детайли, дрехите са или много евтини и зле направени, или ужасяващо скъпи и недостижими за обикновените жени!” След подобно изказване трябва да признаем, че очакваме с нетърпение моделите на Коко Роша, които според думите й ще бъдат достъпни за поръчка по целия свят.

Автор: Преслава Цачева