Пуловери за коледно настроение

КОЛЕДА

Най-хубавото време през годината са дните, в които цялото семейство споделя времето си заедно. Апотеозът на тези моменти е магическият празник Коледа.

6

КУПИ комплект Снежни еленчета


Освен всички красиви езически и християнски обичаи, които се въртят около него, освен планините от подаръци и лакомства, освен райската белота и снежните ангели, магията на Коледа идва от възможността да влезеш във фантастичния образ, за който бленуваш; да мечтаеш и да сътворяваш приказки.

5

КУПИ комплект Малко пингвинче


Образ на малко пингвинче, еленче с червено носле, сладко меченце, чевръсто джудженце или пък морковеното носленце на усмихнат снежен човек… Колкото по-цветен, колкото по-усмихнат и забавен е образът на тези дни, толкова повече щастлива енергия се генерира в семейството за цялата следваща година, затова трябва всеки член да дава всичко от себе си, за да захранва с много любовна енергия двигателя на празника.

1

КУПИ зелен комплект Еленче с червено носле


Всеки има своята представа за това как да прекара това време, но има някои неписани общовалидни закони и компоненти, които със сигурност посипват златен магически прах върху приказката и карат фантастичните образи да оживяват.

10

КУПИ комплект Чевръсто джудженце


Ние ви представяме едно от най-големите изкушения, с което да облечете красиво и с любов Коледата на вашето семейство.

2

КУПИ червен комплект Еленче с червено носле 


3

КУПИ комплект Сладко меченце


9

КУПИ комплект Морковено носленце


8

КУПИ комплект Сладко еленче


4

КУПИ черен комплект Еленче с червено носле


7

КУПИ комплект за майка и дъщеря Ангелчето на любовта