Коледни филми за цялото семейство

Един от най-любимите ни ритуали на коледното утро след като разопаковаме всички подаръци е да се настаним на удобния диван с чаша кафе или чай и хубав домашен сладкиш и така да прекараме целия ден в компанията на забавни коледни филми. Колко хубав начин да прекараме празниците със семейството! 

Избрахме за теб и твоето семейство няколко от най-хубавите коледни филми, които задължително трябва да гледате.

Елф

Едно време в Коледната вечер, едно бебе пропълзяло в торбата с подаръците на дядо Коледа и се оказало на Северния полюс. Отгледан от татко Елф, Бъди стига до прозрението, че не е точно като останалите елфи. Решен да открие къде му е мястото, Бъди се впуска в търсене на истинския си баща – в Ню Йорк!

Коледна история (1983)

Малкия Ралфи Паркърживее през 40-те години на миналия век в Индиана и всичко, което иска за Коледа, е пушката на анимационния каубой Ред Райдър. Въпреки протестите на майката му, че може да се нарани, Ралфи настоява, че иска точно този подарък. И дори се опитва да убеди учителя си и Дядо Коледа да се застъпят пред родителите му. Междувременно момчето е тормозено от две по-едри момчета в училище. Освен това вкъщи също има неприятности, когато конфликтите между майка му и баща му стават все по-чести.

Чудото на 34-та улица

Малко момиченце открива, че мечтите наистина се сбъдват ако истински вярваш. 6-годишната Сюзън има колебания относно най-трайното чудо на детството – Дядо Коледа. Нейната майка и е казала “тайната” за Дядо Коледа преди време,и сега Сюзън не очаква да получи най-важните подаръци от списъка си за Коледа. Но след като в местния универсален магазин тя среща специален Дядо Коледа, който я убеждава,че той е истински,Сюзън получава най-скъпия подарък от всичко – нещо, в което да вярва..

Ще си бъда у дома за Коледа

Джейк Уилкинсън е самовлюбен студент, който дни преди Коледа се събужда изгубен насред калифорнийската пустиня, облечен в дядоколедовски костюм и със залепена бяла брада на лицето. Това е отмъщението на момчетата от футболния отбор, които смятат, че Джейк ги е прецакал. Той трябва да бъде в Ню Йорк до 6 следобед на Бъдни вечер и да настигне приятелката си Али, която е на път с училищния плейбой Еди. В противен случай ще изгуби поршето, което баща му е обещал, ако си отиде вкъщи за празниците. Докато Джейк отчаяно се придвижва на стоп в източна посока, всички, които той среща, се обръщат към него за помощ и съвет, взимайки го за Дядо Коледа и превръщайки цялото му пътуване в една комедия от грешки.

Коледата невъзможна
Арнолд Шварценегер е в ролята на Хауърд Лангстън, баща, който е обещал на сина си, че той ще получи всичко, което иска за Коледа. За съжаление на Хауърд, синът му иска изключително популярната екшън фигурка „Турбо Мен“. Хауърд тръгва на едно приключение, за да търси фигурката „Турбо Мен“, и няма да се спре пред нищо, за да даде на сина си подаръка, който му е обещал.
Коледните хроники 2
Дядо Коледа има много тежка задача – да спаси не само Коледа, но и всичко, в което вярва и обича. Работилницата на белобрадия старец е добре скрита от специален камък, който образува защитно поле около нея и предпазва всички елени и джуджета. Едно дете обаче има зъл план и успява да открадне въпросния камък, правейки Дядо Коледа по-уязвим от всякога. С помощта на вярната си съпруга и на две деца, попаднали при него по случайност, белобрадият старец ще се опита да спаси Коледа. За пореден път.