Колекцията ERDEM x H&M

Известният фотограф Michal Pudelka е човекът, който работи с Ердем и H&M по създаването на впечатляващите look book изображения към колекцията ERDEM x H&M. Снимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността.

ERDEM x H&M

ERDEM x H&M е колекция, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра – цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например.” – споделя Michal Pudelka.

ERDEM x H&M

Заедно с Ердем и екипа на H&M Michal Pudelka изпълва снимките с онова така характерно, меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Pudelka снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира краткия си филм към колекцията ERDEM x H&M.

ERDEM x H&M

„Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Michal пренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър.“ – казва Ердем Моралиоглу.

ERDEM x H&M - Look Book

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България колекцията ще откриете от 10:00 часа в магазин H&M Витоша 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.