Колекцията Gucci Makeup Spring/Summer за свободни и авантюристични жени

Малко по малко жените се превръщат в своеобразни художници. Повелителки на красотата, господарки на цветовете, опитни скулптури, познаващи съвършената форма, светлосянка и ъгъл, под който ги възприема света. Днес намираме за трудно да живеем без грим. И по-добре, бихме казали. Стига да е елегантен, добре преценен и изкусно осъществен, защо да се лишаваме от нещо толкова красиво? Това е мисълта, която води модна къща Gucci в създаването на тяхната пролетно-лятна колекция гримове. Тази година дизайнерите експериментират с безбройни нюанси и женската смелост, за да създадат една запомняща се визия, която завинаги ще се запечата в съзнанието на околните.

Gucci за пореден път не бяга от навиците си. Символът на бранда може да бъде забелязан навсякъде по луксозните опаковки на новите червила, сенки за очи, пудри, спирали и лакове за нокти. Те сами по себе си изглеждат като безценни бижута, без които не искаме да напускаме дома си. Цветовете ни вълнуват особено много, защото са нетипични и смели. Тази пролет жената Gucci ще бъде свободна, несдържана, вечно пътуваща към поредното приключение, готова да експериментира и завладява мъжките сърца с блещукащите си, перфектно подчертани очи и сочни устни.

Тази година колекцията включва няколко луксозни продукта – двойни и единични сенки за очи Gucci Magnetic Color Shadow Duo и Gucci Magnetic Color Shadow Mono. Завършваща пудра за лице Gucci Luxe Finishing Powder, бляскав лак за нокти – Gucci Bold High Gloss Lacquer и блясък за устни Gucci Vibrant Demi Glaze Lip Lacquer. Луксозно овлажняващо червило за дълготраен цвят – Gucci Moisture –Rich Lipstick, спирала Gucci Opulent Volume Mascara, молив за очи Gucci Impact Long Wear Eye Pencil, а за завършек – четка за нанасяне на пудра Gucci Powder Brush.

Новите гримове на Gucci са достъпни за онлайн поръчки в официалния сайт на модната къща (www.Gucci.com) Трябва обаче да знаете, че продуктите от пролетно-лятната колекция козметика са лимитирани. За това ако желаете да се сдобиете с някой от луксозните артикули, по-добре да побързате!