Колекцията H&M Studio AW20 e съчетание на смелост и неповторим шик

Н&М представя Studio AW20 своята колекция “Изтънченият бунтар”, вдъхновена от тези, чийто стил е толкова дързък, колкото и личността им. Линията е повлияна от смелата писателка на 19 век Вайълет Пейдж (известна под псевдонима Върнън Лий) и нейната пищна резиденция във Флоренция. H&M Studio AW20 предизвиква клишетата, създавайки съвместна кампания със студийните музиканти Барби Херера, Вероника Хейлбрунер, Селесте, Алтон Масон, Юнг Емоперорс и Миа Конг. Всеки един от тези талантливи артисти представя уникална интерпретация на колекцията, като техният индивидуален стил заема централно място.

Под звуците на 70-те, диското и пънка Studio AW20 предлага взаимно заменяеми съчетания, подходящи за всеки повод. Отличителната полова и стилова флуидност на Дейвид Боуи е вдъхновение за създаването на синия костюм с подчертана талия, сивото палто, с изразени рамене, произведено от рециклирана италианска вълна, и блузата с воали, изработена от рециклиран полиестер. Декадентската палитра включва и малахитово зелено с пръски розово лазурно синьо шампанско, както и специално разработени мраморни десени — референция от италианските дворци.

Чрез ексклузивния филтър и използвани за кампанията в социалните мрежи, Н&М се надява да провокира аудиторията, предизвиквайки я да интерактивни стикери, пресъздаде своето виждане за колекцията. Клиентите ще бъдат поканени и на онлайн стайлинг сесия, на живо с Вероника Хейлбрунер и Юнг Емперорс. Колекцията ще бъде налична ексклузивно на hm.com от 24 септември.

General Informatio “Н&М STUDIO за сезон есен/зима 2020 г. предизвиква статуквото. Тази колекция е за онези, които имат смелостта да изразят своето истинско “Аз”. Надяваме се клиентите ни да се чувстват вдъхновени да се обличат с непокорен и дързък стил”, казва Ан-Софи Йохансон, креативен съветник в Н&М.

“В съответствие със стремежа на Н&М към иновации, екипът на Studio колекцията, експериментира с вълнуващ нов формат на кампанията за AW20. Този нов подход дава свободата на творческия екип да снима, стилизира и изразява себе си в комфорта на собствения си дом. С тази нова линия и колекция, Н&M се надява да вдъхнови аудиторията си да Катис Бахрке, отпразнува своя собствен стил”, казва ръководител креативен маркетинг и комуникация в H&M.