Колоритна пролетна палитра

Заблестете със свеж и ефектен моден ансамбъл през пролетта! Изборът на цветове е ваш, но не се страхувайте да подберете най-ярките и интензивни оттенъци на колоритната палитра.

Наситените нюанси като лимонено жълто, бонбонено розово, тревно зелено, тюркоаз и кобалт ще са много актуални през пролетно-летния моден сезон на 2014 година.

Независимо дали десенът е шарен или дюс – ярката гама привлича погледите, създава позитивна нотка и носи младежки дух на всяка визия. Можете да подберете два или повече смели нюанса за още по-артистичен и модерен отзвук на вашия тоалет. Комбинацията на тези цветове с графичната тоналност също е страхотно решение.

* Модели от пролетно-летните колекции на Mara Hoffman, Diane von Furstenberg, DKNY.

За да ви настроим на още по-цветна вълна, подбрахме няколко аутфита от дефилетата на известните марки за пролетния сезон. Най-голям приоритет има синьо-зелената палитра, която съвсем логично свързваме с лазурното небе, морската шир и природната зеленина. Ярко жълто и чувствено розово подчертават женствеността и веселия характер на визията.

* Модели от пролетно-летните колекции на Giorgio Armani, Blumarine, Emanuel Ungaro.

Подбрахме за вас прелестни шопинг предложения в ярки цветове, за да бъдете неустоими през новия сезон.  Продуктите са от колекциите на онлайн магазините 3suisses.bg и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева